AÇILIŞ MESAJI

Değerli velilerimiz,sevgili öğrenciler 2021-2022 eğitim ve öğretim yılınızı kutlar hayırlara vesile olmasını temenni eder ,yeni eğitim ve öğretim yılımızda okulların açık kalabilmesi için veli öğrenci öğretmen yardımcı personeller hepimizin çabaları ile sağlanacaktır. Bu nedenle hepimizin covid 19 tedbirlerini eksiksiz uygulayarak bu süreci sağlıklı yürütmemiz kolay olacaktır.Sayın velilerimiz covid-19 tedbirleri kapsamında sizlerden ricam okula çok önemli işiniz yoksa gelmemeniz, okul bahçesine ve okul içine girmemeniz, çok acil ve önemli işiniz varsa HES KODU ALMANIZ, öğrencilerimizi alırken ve bırakırken bahçe dışında kalabalık oluşturmamanız sağlığınız ve okulların açık kalması için çok önemlidir. Tüm veli ve öğrencilerimizin yeni eğitim ve öğretim yılın tekrar kutlar sağlık, başarı ve salgını yendiğimiz okulda öğrenci seslerinin olduğu bir yıl dileğiyle tedbirleri elden bırakmamanızı önemle rica ederim.

SELAMİ ÖZDEMİR

OKUL MÜDÜRÜ